duminică , iulie 21 2024
Breaking News

Epilare Definitiva Brasov

Ce se intampla in timpul tratamentului de epilare definitiva Brasov?

In momentul in care discutam despre procedura de epilare definitiva Brasov, facem referire la epilarea cu laser. Acesta este un tratament corporal care se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare in Romania.

Vom discuta despre epilarea definitiva cu laser si veti putea afla ce se intampla in timpul procedurii. Puteti afla de asemenea si care sunt cele mai importante beneficii de care au parte persoanele care aleg aceasta procedura. Cititi pana la final pentru ca veti descoperi foarte multe informatii interesante.

Prezentarea tratamentului de epilare definitiva Brasov

Epilarea cu laser este un tratament corporal care utilizeaza un fascicul de lumina concentrat (laser) pentru a indeparta parul nedorit. In timpul epilarii cu laser, un laser emite o lumina care este absorbita de pigmentul (melanina) din par.

Energia luminoasa este transformata in caldura, care dauneaza foliculilor de par, acestia fiind cei care produc firele de par. Aceasta deteriorare inhiba sau intarzie cresterea viitoare a parului.

Epilare Definitiva BrasovDesi epilarea cu laser intarzie in mod eficient cresterea parului pentru perioade lungi, de obicei nu are ca rezultat indepartarea definitiva a parului. Pentru indepartarea definitiva a parului sunt necesare mai multe tratamente de indepartare a parului cu laser.

Ar putea fi necesare si tratamente de intretinere (o sedinta pe an). Epilarea cu laser este mai eficienta pentru persoanele care au pielea deschisa la culoare si parul inchis la culoare. Cu toate acestea, este o procedura care poate fi folosita cu succes pe toate tipurile de piele.

Zone care pot fi tratate cu laser

Atunci cand vine vorba despre procedura de epilare definitiva Brasov, apar unele curiozitati ale reprezentantelor sexului frumos. Le-am mentionat pe acestea pentru ca majoritatea persoanelor care aleg acest tratament corporal sunt de sex feminin.

Ei bine, una dintre curiozitatile femeilor este legata de zonele care pot fi tratata pentru eliminarea firelor nedorite de par de pe suprafata corpului. Asadar, acest tratament corporal trateaza zone precum picioarele, axilele, buza superioara, barbia si linia bikinilor.

Cu toate acestea, este posibil sa tratati parul nedorit in aproape orice zona, cu exceptia pleoapei sau a zonei inconjuratoare. Nici pielea cu tatuaje nu trebuie tratata.

Factori care influenteaza rezultatele

Culoarea parului si tipul de piele influenteaza succesul epilarii cu laser. Principiul de baza este ca pigmentul parului, dar nu pigmentul pielii, ar trebui sa absoarba lumina. Laserul ar trebui sa deterioreze numai foliculul de par evitand in acelasi timp deteriorarea pielii. Prin urmare, un contrast intre culoarea parului si a pielii – parul inchis si pielea deschisa – are ca rezultat cele mai bune rezultate.

De mentionat este faptul ca acest tratament corporal necesita mai multe sedinte. In functie de zona tratata pot fi necesare intre doua si sase sau opt sedinte. Acest aspect este influentat si de tehnologia folosita pentru eliminarea firelor nedorite de par. Trebuie facuta precizarea ca femeile care participa doar la una – doua sedinte nu vor obtine rezultatele dorite daca zona tratata are nevoie de sase sau opt sedinte de epilare definitiva Brasov.

Beneficiile procedurii

Beneficiile tratamentului de epilare definitiva Brasov sunt impresionante. Se va obtine o piele catifelata si moale, placuta la atingere in timp ce firele de par vor disparea pentru foarte multi ani.

Un alt beneficiu poate fi privit din punct de vedere financiar. Pe termen lung acest tratament corporal poate fi mult mai ieftin decat epilarea cu ceara sau decat utilizarea aparatului de ras.

Si nu in ultimul rand, mentionam faptul ca este un tratament care nu provoaca durere, alergii ale pielii sau reactii adverse. Este un tratament sigur in totalitate, deci merita luat in considerare pentru a elimina firele de par de pe suprafata corpului.

Verifica si

Firma de Securitate Brasov

Firma de Securitate Brasov

De ce este nevoie de o firma de securitate Brasov in domeniul constructiilor? O firma …

Close