La ce sa ma astept de la vizita la endocrinologie Brasov?
Diabetul este una dintre afectiunile cu care se prezinta pacientii la cabinetele de endocrinologie Brasov. Este una dintre cele mai frecvente afectiuni pe care le gestioneaza medicii endocrinologi. Puteti colabora cu medicul dumneavoastra pentru a controla aceasta boala. Ar trebui sa notati orice intrebari pe care le aveti ca pregatire pentru intalnire.
Cand sa merg la cabinetul de endocrinologie Brasov?
Este recomandat sa mergeti la un endocrinolog atunci cand aveti probleme cu controlul diabetului. De asemenea, medicul dumneavoastra primar va poate recomanda sa vizitati un specialist pentru gestionarea diabetului.
Semnele si simptomele ca diabetul dumneavoastra nu este bine controlat si ar putea beneficia de expertiza unui endocrinolog includ:
- furnicaturi in maini si picioare din cauza leziunilor nervoase.
- episoade frecvente de niveluri scazute sau ridicate ale zaharului din sange.
- modificari de greutate.
- probleme de vedere.
- probleme cu rinichii.
- internari frecvente in spital din cauza diabetului.
Daca va confruntati cu astfel de probleme, este clar ca lumina zilei ca trebuie sa mergeti la endocrinologie Brasov cat mai repede. Vom vorbi in continuare si despre lucrurile la care sa va asteptati cand ajungeti acolo.
Vizita la endocrinolog
O vizita la cabinetul de endocrinologie de obicei implica un istoric medical complet, un examen din cap pana in picioare. De asemenea, vor fi facute analize de sange si urina. Totodata, endocrinologul va dori sa-i explicati obiceiurile dvs. alimentare si nu numai.
Aceasta este doar o scurta prezentare generala. Programarea dumneavoastra va incepe cu o masurare a inaltimii, greutatii si a semnelor vitale. Endocrinologul va masoara inclusiv tensiunea arteriala si pulsul. Probabil va vor verifica glicemia.
Medicul va verifica dintii pentru a se asigura ca nu aveti infectii ale gurii si va verifica pielea mainilor si picioarelor. Va face acest lucru pentru a se asigura ca nu dezvoltati rani sau infectii ale pielii. Apoi va asculta inima si plamanii cu un stetoscop si va palpeaza abdomenul.
De asemenea, medicul va dori sa stie ce faceti in prezent pentru diabetul dumneavoastra. Va dori sa afle inclusiv orice medicamente luati, cat de des va verificati glicemia si daca utilizati sau nu insulina.