duminică , iulie 21 2024
Breaking News

Cazare la Sinaia

Ce putem face dupa ce ajungem la cazare la Sinaia?

Turisti de toate varstele, atat din tara cat si din strainatate, cauta cazare la Sinaia. Sinaia este la doar 120 km de Bucuresti si la doar 35 km de Brasov.

Acest lucru o face foarte accesibila pentru turistii care vin aici din sud dar si din alte zone ale tarii pentru cateva zile de recreere. Amplasarea statiunii pe un nod de cale ferata face ca aceasta sa fie usor accesibila de catre cei care aleg sa calatoreasca cu trenul, in orice perioada a anului.

Cazare la SinaiaDatorita ofertei mari de locuri de distractie, unitati de luat masa si posibilitati de cazare din Sinaia in orice perioada a anului, reputatia orasului este in continua crestere, de la an la an. Statiunea este cunoscuta ca fiind, cea mai „animata” statiune de pe Valea Prahovei.

Alegerea unitatii de cazare la Sinaia

Persoanele care isi doresc sa gaseasca locuri de cazare in aceasta statiune, ar trebui sa stie cum sa procedeze. Fiind o statiune cu atat de multe unitati de cazare, poate fi dificil in anuminte momente, de gasit cazarea perfecta. In continuare va prezentam cativa factori importanti de analizat.

1. Bugetul alocat

Bugetul alocat este unul dintre cei mai importanti factori de analizat atunci cand cautati cazare la Sinaia. Fara a sti cati bani puteti sa cheltuiti pentru a gasi cazarea, este dificil sa luati o decizie. De aceea, stabiliti-va bugetul inca de la inceput, si va puteti cauta cazare care se incadreaza in bugetul dvs.

2. Locatie

Cand cautati cazare la Sinaia, este important sa va ganditi si la locatie. Este de preferat ca unitatea de cazare se se afle cat mai aproape de obiectivele turistice sau de partia de schi. Majoritatea persoanelor sosesc in aceasta statiune fie pentru a vizita obiectivele turistice, fie pentru schi.

3. Tipul de cazare

Sinaia ofera o varietate de optiuni de cazare. Incepand de la hoteluri de lux la pensiuni traditionale sau apartamente inchiriate, puteti gasi cazarea potrivita. In primul rand, trebuie sa stiti ca fiecare tip de cazare are atat avantaje cat si dezavantaje. Ca idee, pensiunile ofera o atmosfera mai personalizata, in timp ce hotelurile pot oferi facilitati suplimentare.

4. Facilitatile oferite

Fiecare calator are nevoi diferite. Din acest motiv, alegeti cu atentie unitatea de cazare potrivita nevoilor dvs. Fiecare pensiune sau hotel are de oferit anumite facilitati, care pot fi suficiente pentru a va simti confortabil. Dar, inainte de a face rezervarea, interesati-va despre acestea.

Activitati de facut in Sinaia

Imediat dupa ce ati ajuns la unitatea de cazare la Sinaia, puteti incepe sa desfasurati diferite activitati. In ceea ce priveste obiectivele turistice care merita vizitate in zona, statiunea ofera multe astfel de oportunitat.

Puteti vizita stancile din Poiana Stan, Castelul Peles, Cazinoul Sinaia, Casa Memoriala „George Enescu” si vila lui Nicolae Iorga. Sinaia este locul in care de-a lungul timpului au trait si mor multe personalitati romanesti:

Regele Carol I, Regele Ferdinand si Regina Maria a Romaniei. Pe peronul garii din Sinaia se afla o placa comemorativa in cinstea lui Ion Gheorghe Duca, un important personaj politic asasinat acolo.

Statiunea dispune de 5 partii de schi cu dificultate mica, deservind astfel categorii medii si mari de turisti, de la cei foarte experimentati pana la incepatori. Partiile de schi au dimensiuni care variaza intre 600 si 2500 m, insumand 11.500 m teren practicabil pentru schi.

Pentru cei care doresc sa invete sa schieze, exista diverse scoli deschise in timpul sezonului cu instructori experimentati atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Partiile sunt dotate cu telecabina, telescaun pentru copii si telescaun pentru adulti, ceea ce face din Sinaia una dintre cele mai bine dotate statiuni din Romania in acest sens.

Verifica si

Pompe de Caldura Brasov

Pompe de Caldura Brasov

Depanarea unei pompe de caldura Brasov Cunoastem cu totii importanta unei pompe de caldura Brasov, …

Close